Breaking News
Loading...
1 Ağustos 2014 Cuma

Info Post
Nişanlısı Özge Özpirinçci ile ilişkisini noktalayan Engin Altan Düzyatan, yeni bir aşka yelken açtı.

Engin Altan Düzyatan, yeni bir aşka yelken açtı. Uzun yıllardır birlikte olduğu ilişkisinin üzerine bu kadar kısa sürede nasıl hemen aşık olduğu merak edilen Düzyatan, Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar ile olduğu iddia edildi. Peki, Neslişah Alkoçlar kimdir?

Ünlü oyuncu, Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar'la birlikte. İkili, geçtiğimiz günlerde İzmir'de samimi şekilde dolaşırken görüldü. Alkoçlar, işadamı Batu Aksoy'la evlenmiş ve 2010 yılında da boşanmıştı.

Neslişah Alkoçlar Kimdir?

Hülya Koçyiğit’in torunu olarak da bilinen Neslişah alkoçlar, Gülşah alkoçlar ve Ender Alkoçlar’ın 2 kızından birisi. Henüz 21 yaşında olan Neslişah Alkoçlar, annesi ve ananesi gibi erken evlilik yaptı. Lakin Batu Aksoy ile 1 yıllık evliliğini boşanma ile sonuçlandırmak durumunda kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise hakkında ehliyet sınavına yerine başkasını sokmaktan yani sahtecilikten dava açılmıştı.

Hayatında en çok sevdiği insanın ananesi Hülya Koçyiğit olduğunu belirten Neslişah Alkoçlar her gördüğünde kadının yaratıldığını hissediyormuş. Ayrıca ailede en fazla ananesiyle vakit geçirdiğini de belirtiyor. Ayrıca Neslişah Alkoçlar’ın twitter hesabınında gizli olduğunu belirtmekte yarar var.

0 yorum:

Yorum Gönder