Breaking News
Loading...
22 Ekim 2014 Çarşamba

Info Post
Doğuş Sil Baştan Dedi ve Evlendi!

Sanatçı Doğuş Evlendi! Azerbaycan'da verdiği bir konserde tanıştığı belirtilen Xosqedem Hidayetqizi hayatını birleştiren Doğuş mutluluk fotoğraflarını Twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

Sanatçı Doğuş Evlendi!
 Azerbaycan'da verdiği bir konserde tanıştığı belirtilen Xosqedem Hidayetqizi hayatını birleştiren Doğuş mutluluk fotoğraflarını Twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

İki fotorafını paylaşan sanatçı  "Sil baştan başlamak gerek bazen..." notunu da eklemeyi ihmal etmedi.  Aslen Rize, İkizdereli olan şarkıcı 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşındı. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya başladı.

Doğuş Azerbaycan’lı sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile evlendi.
Gerçek adı, Orhan Baltacı olan sanatçı 30 Haziran 1974, Almanya'da dünyaya geldi.  Aslen Rize, İkizdereli olan şarkıcı 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşındı. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya başladı. Çeşitli zorluklarla karşılaştı. Adını "Doğuş" olarak değiştirdi. Survivor'da yarıştı.

İşte Doğuş'un paylaştığı o fotoğraf...


Next
This is the most recent post.
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder